LM Publishers is een onafhankelijke uitgeverij van boeken over wereldwijde kunst & cultuur, landeninformatie, duurzaamheid en ontwikkelingsvraagstukken, met een bijzondere belangstelling voor Suriname, de Antillen en Indonesië.
LM Publishers komt voort uit KIT Publishers, de uitgeverij van het Koninklijk Instituut voor de Tropen, die bij de reorganisatie van het instituut in 2013 werd opgeheven. Na de reorganisatie vond de uitgeverij onderdak bij LokaalMondiaal, dat door middel van onder andere documentaires en debat beoogt mondiale thema’s te belichten vanuit lokaal en regionaal perspectief. Hét vaktijdschrift voor ontwikkelingssamenwerking Vice Versa wordt uitgegeven door LokaalMondiaal.

Jaarlijks geeft LM Publishers tussen de twintig en dertig nieuwe titels uit. De fondslijst bevat ruim honderdvijftig titels, waarvan ongeveer een derde Engelstalig. De uitgaven van LM Publishers zijn leverbaar via de website of via de lokale boekhandel. Boekhandels kunnen bestellen via het Centraal Boekhuis of rechtstreeks bij de uitgever. In Engeland wordt LM Publishers gedistribueerd door Gazelle Book Services. In de Verenigde Staten door University of Washington Press.

Onder de imprint ATM Publishers verschijnen boeken over tatoeage.

Per 1 maart 2016 wordt LM Publishers voor de boekhandel in Nederland vertegenwoordigd door Ef & Ef Media.